U bevindt zich hier: Home > Diensten > Diensten 1 t/m 3

Diensten 1 t/m 3

Kuipers Schoonmaakbedrijf

Kuipers Schoonmaak Bedrijf Den Haag1. Schoonmaakonderhoud

Ons schoonmaakbedrijf richt zich op de kleine tot  middelgrote projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben zodat u als opdrachtgever niet iedere keer geconfronteerd wordt met  andere mensen.

 

De filosofie van Kuipers Schoonmaak is: onze schoonmaakkrachten moeten een band krijgen met uw organisatie. Daarbij wordt ook iets van u verwacht.

 

Op grond van een gezamenlijk gemaakt programma, wordt door ons aangegeven hoeveel uur dit kost en wat u daarvoor moet betalen en wanneer de werkzaamheden verricht worden. Door middel van regelmatig overleg en ons controlesysteem  wordt de kwaliteit bewaakt en waarnodig wordt er bijgestuurd.

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf2. Tapijtreiniging

Met onze professionele tapijtreinigingsmethode zijn wij in staat om voor bedrijven en particulieren vervuilde vloerbedekking en tapijten weer een frisse en schone uitstraling te geven.

Eventueel voorzien wij de vloerbedekking van een beschermlaag waardoor deze vuil- en vochtafstotend wordt. Indien nodig reinigen wij de vloerbedekking na kantoortijd of in het weekend. Snelle droging d.m.v. blowers is mogelijk.

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf3. Glasbewassing

Vakkundig personeel  zeemt op afroep of  periodiek uw ramen aan de binnen- en buitenzijde.


Voor het zemen aan de buitenzijde hebben wij – afhankelijk van de situatie - naast het traditionele beladderen, ook de mogelijkheid tot telescopische bewassing of het gebruik van een hoogwerker.

 

 

Diensten 4 t/m 8 ...

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Kuipers Schoonmaak Den Haag

 

Kuipers Schoonmaak

Van Diemenstraat 196a

2518 VH DEN HAAG

070 392 5862