U bevindt zich hier: Home > Diensten > Diensten 4 t/m 8

Diensten 4 t/m 8

Kuipers Schoonmaakbedrijf

Kuipers Schoonmaak Bedrijf Den Haag4.  Vloeronderhoud

Marmoleum vloeren worden door ons gereinigd en weer geconserveerd d.m.v. twee of drie waslagen. Deze waslagen kunnen een  halfmatte of een hoogglans uitstraling krijgen.

Binnen Kuipers Schoonmaak richt de sectie Kuipers Natuursteen zich specifiek op het onderhoud en  de renovatie van natuurstenen vloeren. Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij u naar onze site www.kuipersnatuursteen.nl

 

Kuipers

5.  Opleveringsschoonmaak

Diverse grote bouwondernemingen maken gebruik van de diensten van Kuipers Schoonmaak om de opleveringsschoonmaak te verzorgen.

 

Vakkundig personeel met ervaring in deze bedrijfstak verrichten werkzaamheden tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief.

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf6. Calamiteiten

Kuipers Schoonmaak is in staat bij calamiteiten binnen 12 uur met de werkzaamheden te beginnen. Juist om onze snelle inzet worden wij geregeld ingeschakeld door expertise bureaus en verzekeringsmaatschappijen om bij o.a. brandschades en waterschades de eerst noodzakelijke werkzaamheden te verrichten.

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf7. Verzorging sanitaire voorzieningen

Naast het schoonmaakonderhoud kan Kuipers Schoonmaak ook de sanitaire voorzieningen voor u verzorgen. Wij leveren en plaatsen diverse merken handdoekautomaten, tissuedispensers, toiletrolautomaten en afvalcontainers.

Ook verzorgen wij de levering van handdoektissues, toiletpapier, wc-verfrissers etc.

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf Den Haag8.  Gordijnen- en lamellenreiniging

Op uw verzoek halen wij ’s morgens uw vitrages eraf om ze diezelfde dag nog te wassen, zodat wij deze ’s avonds weer bij u kunnen ophangen.

 

GA TERUG

 

Kuipers Schoonmaakbedrijf

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Kuipers Schoonmaak Den Haag

 

Kuipers Schoonmaak

Van Diemenstraat 196a

2518 VH DEN HAAG

070 392 5862